€150,00 EUR

Veerkracht voor de toekomst

... ontdek de spelregels van de nieuwe economie tijdens een uniek 2 daags seminarie in Brussel!

Tijden veranderen, en met deze veranderingen komen nieuwe economische spelregels. Nieuwe wetgeving en veranderende klankverwachtingen vormen grote uitdagingen voor bedrijven, vooral voor de drijvende kracht van de Vlaamse economie: de kmo's.

Verandering brengt echter ook kansen met zich mee, maar het vereist kennis en inzicht om deze te benutten. Daarom brengen wij topexperts op het gebied van de nieuwe economie samen tijdens een tweedaags seminarie. Zij zullen je voorzien van nieuwe strategieën, systemen en inspiratie om de veerkracht van je KMO te vergroten. 

Wat kunt je verwachten? 

  • op 28 mei, gericht op inspiratie, met keynote speakers en theoretische sessies om u de tools te geven voor de tweede dag ...
  • op 18 juni, meer gericht op actie met workshops die u zullen helpen uw actieplan rond Circulair Business Modellen en Duurzame Verpakkingen, of Circulaire Supply Chain en Energie concreet te implementeren.

= Concrete tools en actieplannen om over te stappen naar circulaire businessmodellen, duurzame ketens op te bouwen, innovatieve benaderingen te hanteren voor verpakking en logistiek, en in te spelen op de kansen die de energietransitie biedt.